Energy innovation

GWO Qualification

programme

GWO kvalifikasjonsprogram

Sammen med Westcon Løfteteknikk, det første selskapet i Norge som tilbøy GWO-sertifisering, vil vi tilby de fem mest etterspurte basiskursene og refresh-kursene innen BZEE/GWO-standarden gjennom Egersund Energy Hub: 1) First Aid, 2) Manual handling, 3) Fire Awareness, 4) Working at Heights and 5) Sea Survival.

GWO-kursene vi tilbyr er tilrettelagt etter den tyske BZEE-standarden, med samme antall kurstimer, men med høyere krav både til kursinstruktørkompetanse, treningsutstyr og treningsfasiliteter. Deltakerne vil få både GWO- og BZEE-sertifikat etter fullført trening.

Om GWO: Sikkerhet er førsteprioritet for selskapene i den globale vindindustrien. For å bidra med et bedre og sikrere arbeidsmiljø så ble Global Wind Organisation etablert av ledende vindkraftselskap i 2009. 

GWO er en "non-profit" organisasjon bestående både av eiere av vindkraftverk og av vindturbinprodusenter. Sekreteriatet åpnet i 2014, og opereres av den danske vindkraftforeningen (the Danish Wind Industry Association). Målet til GWO er å strebe etter et skadefritt arbeidsmiljø i vindkraftindustrien. Dette oppnås gjennom samarbeid rundt felles treningsstandarder og nødprosedyrer på tvers av landegrenser.


VI TILBYR FØLGENDE GWO-moduler:
 
  • Working at Heights
  • First Aid 
  • Fire Awareness 
  • Manual Handling
  • Advanced Rescue (tidlig 2019) 
  • Sea Survival (vår 2019)

Vi jobber også med tilretteleging for GWO Basic Technical Training, og vil tilby dette så snart som praktisk mulig.
 
GWO-logo
GWO Working at Heights - Nedfiring fra 30 meter høyt treningstårn
Treningssenteret
icon-pin
Langholmveien 24
4373 Egersund
Norway
Ta kontakt
icon-pin
Langholmveien 24, 4373 Egersund. Norway
icon-tel
+47  915 91 714
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

For informasjon om vår mailingliste og for avmelding Klikk her