Treningssenteret

Egersund Energy Hub Langholmen

Initiativet

Ved Langholmen i Egersund havn kart, 75 km sør for Sola Lufthavn, Stavanger, utvikler vi et svært godt utstyrt trenings- og utviklingssenter for vindindustrien, både on- og offshore. Vi tilbyr kurs og fasiliteter for annen industri, og for bygg- og anlegg. Vi tilbyr de fem mest etterspurte Global Wind Organisation-modulene for sikkerhetstrening, og kursporteføljen av den annerkjente BZEE-standarden, med mer enn 80 moduler.

fugleperspektiv
Den installerte infrastrukturen vil også bli benyttet til å videreutvikle drift-, vedlikehold- og sikkerhetsprosedyrer for vindkraftverk. Det bygges svært mye landbasert vindkraft på Sør-Vestlandet, og nå skal det også satses på havvind i Norge, med de mest aktuelle områdene utenfor Rogalandskysten.

Egersund Energy Hub etableres for å kunne håndtere komplekse kompetansebehov i en on- og offshore vindindustri som er i rask utvikling både med hensyn til omfang og teknologi. Gjennom samlokalisering av treningssenter, skolefaglig tilbud og aktører som jobber med drift og vedlikehold av vindparker i regionen, og gjennom et tett samarbeid med universitet og FoU-miljø, så ønsker vi å skape det fremste kompetansemiljøet innen on- og offshore vindkraft i Norge. I tillegg til et allereede stort omfang av opplæringsmoduler, så ønsker vi å tilby fasiliteter og kompetanse som skal bidra til å utvikle nytt innhold og nye innovative opplæringsmetoder.

Vi vil også tilby utstyr og fasilieter til selskap som ønsker å leie dette til internopplæring og øvelser. Ta kontakt med oss for å se nærmere på denne muligheten.
30 metre high, and very well equipped training tower
30 metre high, and very well equipped training tower
Treningssenteret
icon-pin
Langholmveien 24
4373 Egersund
Norway
Ta kontakt
icon-pin
Langholmveien 24, 4373 Egersund. Norway
icon-tel
+47  915 91 714
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

For informasjon om vår mailingliste og for avmelding Klikk her