BZEE OG GWO trenings- og utviklingssenter for drift & vedlikehold

Vindkraft

Onshore og Offshore

Vi er ferd med å lokalisere oss på Langholmen i Egersund havn, - i et senter for trening, sertifisering, utdanning, utvikling og innovasjon innen on- og offshore vindkraft spesielt, og fornybar energi og miljøteknologi generelt. Vi vil også tilby HMS-kurs og andre kurs for redningstjenester, industri, bygg og anlegg.

Energy Innovation AS og Westcon Løfteteknikk AS er i partnerskap med BZEE Academy GmbH Tyskland, og i samarbeid med Seabrokers Eiendom AS og Bertelsen & Garpestad AS i ferd med å etablere Egersund Energy Hub. Fra høsten 2018 starter vi opp kursvirksomheten i Egersund, en drøy times kjøring sør for Stavanger Lufthavn Sola.

Energy Innovation tilbyr selskap innen energi- og miljøteknologi bistand i forretningsutvikling og innovasjonsarbeid. Vi samarbeider tett med IRIS (International Research Institute of Stavanger) og andre både norske og utenlandske forskningsinstitutt. Vi samarbeider også tett med Validé, både i Stavanger og her lokalt gjennom Validé Dalane.


 

Vi vil blant annet tilby disse BZEE / GWO-kursene:

  • Working at Heights
  • First Aid
  • Fire Awareness
  • Manual Handling
  • Sea Survival
Global Wind Organisation (GWO)
Global Wind Organisation (GWO)

Se vårt kurstilbud!

Daglig leder Frank Emil Moen
Daglig leder Frank Emil Moen

Ta kontakt for spørsmål:


Frank Emil Moen:
Tlf. +47 915 91 714
fem@energyinnovation.no


Helene Henriksen:
Tlf. +47 950 04 154
hh@energyinnovation.no
Prosjektleder Helene Henriksen
Prosjektleder Helene Henriksen

Nyheter

Egersund Energy Hub Langholmen

fugleperspektiv

Energy Innovation, Westcon Løfteteknikk og BZEE

vil bygge et fullverdig sertifiseringssenter for on- og offshore vindkraft på Langholmen i Egersund havn. Sammen med Langholmen AS, som eies av Seabrokers og Bertelsen & Garpestad, vil vi etablere Egersund Energy Hub, hvor en rekke selskap vil samlokaliseres. Her ønsker vi å skape sterke synergier på tvers av ulike industrielle aktører, trenings- og sertifiseringsvirksomhet, utdanning, og forskning og utvikling.
Utviklingen av senteret har startet, og vil stå ferdig årsskiftet 2019/2020. Det 30 meter høye, spesialdesignede treningstårnet vil bli installert allerede i løpet av mai 2018, og kursvirksomhet vil starte opp i midlertidige lokaler på Langholmen i august/september 2018.

Kursaktivitet

bzee turm small 2500

I tett samarbeid med Westcon Løfteteknikk 

vil vi tilby sertifisering både for GWO (Global Wind Organisation), og den mer omfattende BZEE standarden, med ca. 80 ulike moduler som kan tilbys etter industriens behov. Vi vil tilby alle fem GWO-modulene innen HMS, både basiskursene og refreshere: 1) First Aid,  2) Manual handling, 3) Fire Awareness, 4) Working at Heights og 5) Sea Survival. Dalane videregående skole har som uttalt mål å legge utdanningen for Energioperatører innen vind- og vannkraft til senteret.
I tillegg til vindspesifikke kurs, vil senteret tilby en rekke andre kurs for industri, bygg og anlegg - herunder fallsikring og sikker arbeid i høyden, traverskrankurs, kurs for lift, truckkurs m.fl. Vi vil også tilby skreddersydde kurs etter behov. Vi vil samarbeide tett med Røde Kors, og med brannvesenet i Eigersund (sistnevnte vil være samlokalisert på Langholmen fra sommeren 2018).

Treningssenteret - BZEE & GWO

Vi starter Norges første fullverdige treningssenter for vindkraftindustrien

icon-facility

Innendørs fasiliteter

HMS-vegg med 10-15 forskjellige stigesystemer for redningsøvelser. Høydeplattform for redningsøvelser. Helikopter vinsjtrening. Rotorblad og hub-redning simulator. Evakueringsprosedyrer. Laboratorier for mekanikk, hydraulikk og elektronikk. Klasserom og møterom, kontorfasiliteter 
icon-wind

Utendørs fasiliteter

30-meter høyt treningstårn spekket med utstyr.
Båtlandingssystem.
Brannredning / utstyr for brannøvelser.
Helikopter vinsjtrening.
icon-education

Treningsprogram

Alle GWO HSM-moduler. All BZEE HSM moduler.
Et stort antall andre BZEE moduler
Relevante kurs for blålysetatene, industri, bygg og anlegg 
Utvikling og testing av leveradørspesifikke sikkerhetskonsept. 

Vår visjon!

Treningssenteret
Langholmveien 19
4373 Egersund
Norway
Ta kontakt
Gamle Sokndalsvei 38, 4372 Egersund, Norway
+47  915 91 714
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

For informasjon om vår mailingliste og for avmelding Klikk her